Uitgelicht: Voorleeswedstrijd en boekenmarkt

Vrijdag 9 oktober hebben wij ter afsluiting van de Kinderboekenweek een boekenmarkt en een voorleeswedstrijd gehouden. Op het leerplein waren allemaal boeken uitgestald. De kinderen hebben een boek uitgezocht die ze mee naar huis hebben genomen.

In de middag hebben we de voorleeswedstrijd gehouden. Hierin streden de kinderen uit groep 7 en uit de groepen 8 tegen elkaar voor de titel: Voorleeskampioen Slotschool 2020. Daarnaast gaat de winnaar door naar de regionale voorleeswedstrijd. In de week vooraf hebben de kinderen fanatiek geoefend. Er werd eerst in de eigen groep gestreden voor een plek in de finale. Hierin hebben de kinderen uit de eigen groep voor jury gespeeld en deze taak werd zeer serieus genomen. Uiteindelijk zijn er uit iedere groep 2 kinderen gekozen die de klas vertegenwoordigden in de finale. Dit waren: Indra, Rieneke, Femke, Sanne R, Doutzen en Susan.

De kinderen werden beoordeeld door een jury bestaande uit: juf Margriet, juf Jacintha en Wiep (van de bieb).

Uiteindelijk is Doutzen de winnaar geworden. Doutzen zal onze school gaan vertegenwoordigen tijdens de regionale wedstrijd in de Korenbeurs in Franeker.

We wensen Doutzen heel veel succes!

Hieronder hebben we een foto toegevoegd van Doutzen. In het album op mijn school staan meer foto's van de activiteiten.

We wensen iedereen een prettige vakantie!

Team Slotschool.

10 minuten gesprekken groep 1 t/m 8
Schoolschaatsen
Schoolschaatsen groep 5-6
Overzicht Kalender

Dit zijn wij!

Bekijk hier het filmpje dat onze leerlingen maakten over de ontwikkelingen op de scholen van onze vereniging .

Schoolnieuws

Trefwoord (levensbeschouwing)

Verenigingsnieuws

Notice: Undefined index: Nieuws in /home/cbonwf/domains/old.cbo-nwf.nl/public_html/sitetemplates/p/home.php on line 295