Agenda en nieuws

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

Nieuwsberichten BSO en VSO

Regelmatig verschijnt de nieuwsbrief van de Voorschoolse - en Buitenschoolsoe opvang van IKC De Slotschool. U vindt ze hier on line.

Nieuwsberichten basisschool

Iedere maand verschijnt de nieuwsbrief van IKC De Slotschool. U vindt ze hier on line.

Daarnaast kunt u hier de Slotschoolkalender 2021-2022 downloaden. Daarin vindt u een overzicht van alle gewone en bijzondere dagen op de Slotschool, maar bovendien ook wetenswaardigheden over ons IKC en onderwijs.

Slotschoolkalender

Hier kunt u de Slotschoolkalender 2021-2022 downloaden. Daarin vindt u een overzicht van alle gewone en bijzondere dagen op de Slotschool, maar bovendien ook wetenswaardigheden over ons IKC en onderwijs.

19 Schoolfotograaf, portretfoto's en groepsfoto's
26 Hemelvaartvakantie

juni

4 Pinksteren, pinkstermaandag vrij
7 Extra Schoolreisje
14 Inloopmiddag
16 Studiedag op donderdag 16 juni, leerlingen vrij
19 Vaderdag
24 Rapport mee
27 Oudergesprekken, groep 1 t/m 7

juli

6 Inloopmiddag
6 schoonmaakavond
12 Afscheid groep 8
14 Laatste schooldag, kinderen om 13.00 uur vrij
16 Zomervakantie t/m 28 augustus

augustus

29 Start schooljaar 2022-2023

11 mei, 3e plaats voor Sanne van Remundt

Op 2 maart 2022 heeft Sanne van Remundt, uit groep 8, het regionale voorleeskampioenschap gewonnen.

Daarom mocht zij dinsdag 10 mei naar de Provinciale Finale om daar samen met nog 14 andere finalisten te strijden om de Friese titel. Een hele eer, want dan hoor je dus bij de 15 beste voorlezers uit Friesland!

9 mei, Voetbalkamp zomervakantie

9 mei, Nieuws van de volleybalvereninging

14 april, Biebflits

7 maart, Regionale voorleeskampioenschappen

Op woensdag 2 maart werd het regionale voorleeskampioenschap 2022 gehouden, in de Koornbeurs te Franeker.