Agenda en nieuws

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

Nieuwsberichten BSO en VSO

Regelmatig verschijnt de nieuwsbrief van de Voorschoolse - en Buitenschoolsoe opvang van IKC De Slotschool. U vindt ze hier online.

Slotschoolkalender

Hier kunt u de Slotschoolkalender 2022-2023 downloaden. Daarin vindt u een overzicht van alle gewone en bijzondere dagen op de Slotschool, maar bovendien ook wetenswaardigheden over ons IKC en onderwijs.

december

5 Sinterklaasviering op school
13 Inloopochtend
21 Kerstviering
23 Leerlingen om 12.00 uur vrij
24 Kerstvakantie

februari

13 Studiedag team-leerlingen vrij
25 Voorjaarsvakantie

april

7 Paasvakantie incl. Goede Vrijdag
22 Meivakantie

18 Hemelvaartsdag + extra vrije dag
26 Schoolfotograaf
28 Pinksterweekend

juli

21 Zomervakantie t/m 3 september

22 november, Voorstellen leerlingenraad - IKC de Slotschool

Hallo allemaal, wij zijn de leerlingenraad.

22 november, opbrengst kinderpostzegels 2022

In week 39/40 hebben de kinderen van groep 8 meegedaan aan de Kinderpostzegelactie.

11 oktober, Voorleeskampioen Ikc de Slotschool

Op maandag 10 oktober hebben we de voorrondes voor de Voorleeswedstrijd gehouden op de Slotschool.