Agenda en nieuws

Wij hechten aan de privacy van onze leerlingen. Om die reden vindt u op deze pagina slechts een selectie van ons nieuws, waarbij we één foto per artikel tonen. Ouders en verzorgers van onze leerlingen kunnen terecht op MijnSchool. Wie is ingelogd vindt daar het laatste nieuws, de agenda en andere actuele zaken.

Nieuwsberichten BSO en VSO

Regelmatig verschijnt de nieuwsbrief van de Voorschoolse - en Buitenschoolsoe opvang van IKC De Slotschool. U vindt ze hier on line.

Nieuwsberichten basisschool

Iedere maand verschijnt de nieuwsbrief van IKC De Slotschool. U vindt ze hier on line.

Daarnaast kunt u hier de Slotschoolkalender 2021-2022 downloaden. Daarin vindt u een overzicht van alle gewone en bijzondere dagen op de Slotschool, maar bovendien ook wetenswaardigheden over ons IKC en onderwijs.

Slotschoolkalender

Hier kunt u de Slotschoolkalender 2021-2022 downloaden. Daarin vindt u een overzicht van alle gewone en bijzondere dagen op de Slotschool, maar bovendien ook wetenswaardigheden over ons IKC en onderwijs.

september

30 Studiedag team-leerlingen vrij

oktober

4 Schoolschaatsen groep 5
11 Schoolschaatsen groep 5
15 Herfstvakantie
25 Studiedag team-leerlingen vrij

december

24 Kerstvakantie

februari

13 Studiedag team-leerlingen vrij
25 Voorjaarsvakantie

april

7 Paasvakantie incl. Goede Vrijdag
22 Meivakantie

18 Hemelvaartsdag + extra vrije dag
26 Schoolfotograaf
28 Pinksterweekend

juli

21 Zomervakantie t/m 3 september

28 september, Kinderboekenweek Gi-Ga-groen!

28 september, Boekenproeverij op de Slotschool!

28 september, EnquĂȘte helpen activiteiten - schooljaar 2022/2023

In deze enquête willen we inventariseren waar jullie als ouders en verzorgers bij willen helpen dit schooljaar. In deze vragenlijst komen verschillende activiteiten naar voren (vieringen als Sinterklaas en kerst, maar ook klusjes in en rond school). Wanneer het (bijna) tijd is voor de betreffende viering of activiteit, zal de schoolcommissie contact met jullie opnemen.

27 september, Woudagemaal in herfstvakantie onder stoom!

23 september, Presintasy fan de Kynder Bibel in 't Bildts

Utnoadiging - Presintasy fan de Kynder Bibel in 't Bildts
deur Sytse Buwalda & Ita Spoelman

16 september, Weekend van de wetenschap in Franeker

Op zaterdag 1 oktober vieren we het Weekend van de Wetenschap in Franeker. Het Koninklijke Eise Eisinga Planetarium, het Ketsmuseum, de Academie van Franeker en Museum Martena organiseren interessante, leuke en vrolijke activiteiten voor kinderen, die allemaal met wetenschap te maken hebben.

7 maart, Regionale voorleeskampioenschappen

Op woensdag 2 maart werd het regionale voorleeskampioenschap 2022 gehouden, in de Koornbeurs te Franeker.